Samenwerkingen

Andere hippische ondernemers zijn je al voorgegaan.

Hieronder vindt je een klein overzicht van samenwerkingsprojecten.

Equina

Paarden en honden shiatsu therapeut & docent Evy Macquoy.

The horse communicator

Natural horsemanship instructrice Klaartje van Steen.

Bitless art of riding

Bent Branderup trainer & natural horsemanship instructeur Jossy Reynvoet.

Nijpjes stables

Professionele dressuuramazones. Chantal en Jessica Nijpjes.

Winningmood

Teambuilding & coaching met paarden door Walter Gelens.

Amazona | Retreats

Door Sabine Baron

REVIEWS

Mandy komt ons al jaren fotograferen. En elke keer weer ben ik zo blij met de foto’s die ze maakt. Elke keer als ze weet hoe ze moet fotograferen waar ik graag foto’s van wil hebben. Ze kan de zuiverheid en de connectie tussen paard en mens zo perfect fotograferen. Elke keer is het alsof ze de ziel achter het lichaam fotografeert. Het is een groot plezier om met haar te werken. Je wordt nooit gedwongen, nooit gevraagd om specifiek te poseren of je paard te dwingen tot een pose. Je laat zien wat je graag doet en wat de band is tussen jou en je paard. En het zijn precies die momenten die ze perfect weet vast te leggen. Alles gaat vanzelf, mijn beste trainingen zijn vaak als Mandy er is. Er is altijd zoveel rust bij de fotoshoot met haar. Ze straalt zo’n mooie, rustige energie uit dat je je meteen op je gemak voelt bij haar (en je paard natuurlijk).

Klaartje van Steen

The horse communicator

REVIEWS

Onze fotoshoot met Mandy was de eerste keer dat we voor de lens stonden, maar ik ben super tevreden met het resultaat. Vooraf was er een goed en vlot contact per e-mail met ook handige tips voor o.a. een goede outfit. De shoot zelf was heel ongedwongen, Mandy heeft een fijne manier van communiceren om je toch met wat kleine aanwijzingen te helpen om tot een prachtig resultaat te komen zonder dat het geforceerd voelt. Achteraf ontving ik al supersnel een heel ruime selectie van foto’s om uit te kiezen en eenmaal besteld ontving ik de bewerkte foto’s ook al binnen enkele dagen. Al met al was het voor mij een top ervaring met een prachtig eindresultaat en ik kan Mandy absoluut aanraden.

Evelyne van Waes

REVIEWS

Mandy heeft ons prachtige herinneringen gegeven.

Ik vind haar foto’s echt prachtig. Ze zien er natuurlijk uit, genomen op het juiste moment. Ik geniet altijd van het natuurlijke licht, haar oog voor detail. Geen over-bewerkte foto’s, dat is waar ik van hou en wat Mandy ons heeft gegeven.

Pascale and Jossy Reynvoet

Bitless art of riding

REVIEWS

Ik heb nooit iemand gevonden die zoveel gevoel voor schoonheid heeft.

Evy Macqouy

Equina

thin

— EQUESTRIAN INFLUENCER–

© 2020 by Equestrian Influencer Paardenfotografie – Alle rechten voorbehouden

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden & Privacy verklaring

KVK 74461141 | BTW NL002239517B50

nl_NLDutch
Scroll naar top